AÇIK LİSE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SON UYARI!!!!07.10.2013

AÇIK LİSE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ ( BİLİŞİM, PAZARLAMA, MUHASEBE) İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİM DERSİ SİZİN BU DÖNEMDEKİ EN ÖNEMLİ DERSİNİZ OLDUĞUNDAN VE MEZUN OLMANIZI SAĞLAYACAK UYGULAMA DERSİ OLDUĞUNDAN TÜM ÖĞRENCİLER İŞYERLERİNİ AYARLAYIP 11 EKİM 2013 ( BU TARİHTEN SONRA KABUL EDİLMEYECEKTİR) TARİHİNE KADAR MUTLAKA İŞYERİ SÖZLEŞMELERİNİ ERDAL HOCA'YA GETİRMEK ZORUNDADIRLAR. YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER;

1. İŞYERİ SÖZLEŞMESİNİN 2 NÜSHASI DOLDURULUP İŞLETME KAŞE VE İMZASI YAPTIRILACAKTIR.

2. HER AY SONUNDA DEVAMSIZLIKLAR ( DOSYANIN SON SAYFALARINDA BULUNUR) GETİRİLECEK

3. SİYAH KLASÖR TEMİN EDİLEREK İŞYERİNDE ÖĞRENİLEN UYGULAMALARIN BİRER NÜSHASI ALINARAK İŞYERİ KLASÖRÜNÜ HAZIRLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

4. OCAK AYINDA OKUL İDARESİ TARAFINDAN AÇIKLANAN TARİHTE; İŞYERİ NOTU, KLASÖR OKULA GETİRİLİP ERDAL HOCA'YA TESLİM EDİP İSMİNİZİ LİSTEYE YAZDIRMANIZ GEREKECEKTİR. BU İŞLEMLER SONUCUNDA NOT VE KLASÖRÜNÜ GETİREN ÖĞRENCİLER BECERİ EĞİTİM SINAVINA ALINACAKTIR. (NOT VE KLASÖRÜ GETİRMEYEN ÖĞRENCİLER SINAVA ALINMAYACAKTIR.)

NOT: MAOL'DAN KREDİ BİLGİLERİNDEN KREDİNİZİ ÖĞRENİP ( EN AZ 60 VE ÜZERİ OLMASI GEREKMEKTEDİR) ALTAN ALMANIZ GEREKEN DERSLER VAR İSE MUTLAKA ERDAL HOCA VE DERS ÖĞRETMENİNE BİLDİREREK BU DERSLERDEN SINAVA GİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. ALMANIZ GEREKEN DERSİN SINAVINA 1. DÖNEM GİRMEZSENİZ 2. DÖNEM BU DERSLERİ ALAMAZSINIZ.

2013- 2014 DÖNEMİNDE 12. SINIFLARIN SADECE İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİM DERSİ OLDUĞUNDAN BU KREDİ (24 +24) ALINDIKTAN SONRA MEZUN OLMANIZ İÇİN GEREKLİ OLAN TOPLAM 240 KREDİYE ULAŞAMADIYSANIZ EKSİK KALAN KREDİYİ ORTAK DERSLERİN SEÇMELİ OLANLARINDAN SEÇEREK KREDİNİZİNİ TAMAMLANIZ GEREKMEKTEDİR. BU NEDEN LE 2. DÖNEM ( ŞUBAT AYI) KREDİ TOPLAMINIZ 216' DAN ( 240 - 24= 216) AZ İSE MUTLAKA ORTAK DERSLERDEN SEÇMELİ DERSLERİ SEÇEREK KREDİNİZİ TAMAMLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

ERDAL YILMAZ

AÇIK LİSE SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI