AÇIK LİSE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!10.01.2014

12. SINIF ÖĞRENCİLERİ MUTLAKA MAOL' DAN GİRİŞ YAPARAK YÜZYÜZE EĞİTİM DERSLERİ BÖLÜMÜNDEN DAHA ÖNCEKİ SINIFLARDAN BAŞARISIZ OLDUKLARI DERSLERİ BELİRLEYİP OKULUMUZA GELEREK MD. YARD. ERDAL YILMAZ'A DERS BİLGİLERİNİ VERİP MUTLAKA BU DERSLERİ ALTTAN ALMALARI GEREKMEKTEDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN 11.10.2013 CUMA GÜNÜNE KADAR ALTTAN DERSLERİNİ BELİRLEYEREK KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

2013-2014 YILI 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YÜZYÜZE EĞİTİM DERSİ BULUNMAMAKTADIR. FAKAT BU DURUM OKUL İLE OLAN BAĞLANTILARINI KESECEKLERİ ANLAMINA GELMEZ. 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET YILI OLDUĞU İÇİN ALTTAN DERSLERİNİ MUTLAKA TAKİP EDİP KREDİLERİNİ TAMAMLAMALARI GEREKMEKTEDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTLAKA www.maol.meb.gov.tr sitesinden genel duyuruları, www.mehmetsam.k12.tr sitesinden okulumuza ait duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

MESLEKİ AÇIK LİSEDEN MEZUN OLABİLMEK İÇİN 220 KREDİ ALINMASI GEREKMEKTEDİR. BU YILA KADAR ALAN KREDİSİ (OKUL) 130 KREDİ, ORTAK (DIŞARIDAN) KREDİ 110 OLMASI GEREKİYORDU. 2013-2014 YILI 12 SINIF ÖĞRENCİLERİ SON SINIFTA YÜZYÜZE DERS ALMADIKLARINDAN DOLAYI BU KREDİYİ DOLDURMAK İÇİN SEÇMELİ DERSLERDEN BU KREDİYİ TAMAMLAMALARI GEREKMEKTEDİR.                                                                                                                                                         NOT: Son sınıf öğrencilerinin mezun olabilmesi için almaları gereken kredi sayısı 2013-2014 yılı için 220 kredi olarak belirlenmiştir. Yüzyüze eğitim dersleri için ( Alan Kredisi) 104 kredi, Ortak dersler için ( dışarıdan kültür dersleri) 116 kredi olmalıdır. Bunun yanında öğrencilerin mezun olabilmeleri için ORTAK derslerini bitirmiş olup, Yüzyüze eğitim dersleri ve stajlarını tamamlamış olmaları gerekmektedir.