AÇIK LİSE 12.SINIF STAJ İŞLEM AŞAMALARI07.10.2013

Açık Lise 12.sınıf öğrencileri ilk olarak staj dosyalarını almaları gerekmektedir. Staj dosyaları en geç 11.10.2013 Cuma gününe kadar alınmalıdır. Yapılacak olan işlemler;

1. Staj dosyasında bulunan İŞYERİ SÖZLEŞMESİ 2 adet doldurularak staj yapılacak olan işletme tarafından imza ve kaşe yapılarak okulumuza getirilecek ve Md. Yard. Erdal YILMAZ' a onaylatılacaktır.

2. Staj dosyasının sonunda bulunan İŞYERİ DEVAMSIZLIKLARI her ay sonunda işletmeye kaşe ve imza yaptırılarak okulumuza getirilecektir.

3. Siyah renkli bir klasör tutularak işletmede yapılan ve öğrenilen işlemlerden 1' er adet örnek konularak STAJ KLASÖRÜ oluşturulacaktır.

4. Ocak ayında okulumuz tarafından belirtilen tarihte staj dosyasında bulunan İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU ( Not çizelgesi) işletmeye doldurtularak imza ve kaşe yapılarak kapalı zarf içinde Md. Yard. Erdal YILMAZ' a getirilecektir.

OCAK ayında belirtilen tarihte işyerinde oluşturulan STAJ KLASÖRÜ ( siyah renkli), İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU ( Not çizelgesi) okulumuza getirilip Md. Yard. Erdal YILMAZ' a teslim edilecektir. Staj klasörü ve İşyeri notunu getirmeyen öğrenci okulumuzda yapılacak olan BECERİ EĞİTİM SINAVINA alınmayacaktır. Oluşturulan klasör, işyerinden getirilen not ve okulumuzda yapılacak olan beceri eğitim sınavından ( Her bölümün kendi dersleri ile ilgili olarak yapılacak olan sınavdır) alınan notların ortalaması öğrencinin İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİM NOTU (24 KREDİ) olacaktır. Aynı işlemler 2. dönem içinde geçerlidir.

NOT: 11.10.2013 Cuma gününe kadar Staj dosyasını alıp sözleşmesini okulumuza getirmeyen 12. sınıfların İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİM STAJI kabul edilmeyecektir. İşletmelerde beceri eğitimine giden öğrencilerimize sigorta girişleri yapılacağından dolayı mutlaka işyeri sözleşmelerinin Md. Yard. Erdal Yılmaz'a belirtilen tarihte getirilmesi gerekmektedir.