2013 - 2014 AÇIK LİSE DERS KİTAPLARI07.10.2013

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Mesleki Açık Lise ders kitaplarını alabilmek için aktif olan tüm öğrencilerin ilk olarak ders seçimi yapmaları gerekmektedir. Yapılan ders seçimlerinin listesinin yazıcıdan çıktısı alındıktan sonra Mesleki Açık Lise Müdürlüğünün haber vermesi sonucu okulumuz sitesinden de duyurulacak olan Ortak dağıtım yerlerinden kitaplar temin edilebilir. Kitapların dağıtılma haberi yayınlanmadan lütfen kitap talebinde bulunmayınız. Şimdiden çalışmak isteyen öğrencilerimiz için MAOL sitesi ( www.maol.meb.gov.tr ) anasayfasında bulunan E- KİTAP bölümünden ilgili dersin üzerine tıklayarak bilgisayar üzerinden derslerinize çalışabilirsiniz.

NOT: Bu bölümdeki kitapları bilgisayarınızda açıp yararlanabilmeniz için bilgisayarınızda mutlaka ACROBAT READER programının kurulu olması gerekmektedir.