Kullanıcı Girişi

Faydalı Bağlantılar

Açık Lise konusunda yeterince bilgi sahibi misiniz?

Oyu Gönder
Sonuçları Göster

MAOL ÖĞRENCİLERİNİN DİKKAT EDECEKLERİ HUSUSLAR:09.10.2018

MAOL ÖĞRENCİLERİNİN DİKKAT EDECEKLERİ HUSUSLAR:

1. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileye öğrencilerimiz AKTİF öğrenci olup dönemleri 2018/1 olduklarını maol öğrenci no ve öğrenci şifresi ile MAOL sistemine girip görmeleri gerekmektedir.

2. YENİ KAYIT olan ve KAYIT YENİLEME yapan öğrencilerimiz ORTAK SINAVLARA girmek için mutlaka DERS SEÇİMLERİNİ yapmaları gerekmektektedir. Ders seçimini yapan öğrenciler bu derslere ait listeyi sistemden yazdırarak HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN bu derslere ait kitapları alabilirler.

3. Okulumuzda yapılan yüzyüze eğitime ait olan meslek dersleri ile ilgili sınav tarihleri ders öğretmenleri tarafından bildirilecektir.

4. YÜZYÜZE EĞİTİME ait meslek derslerinin kaynak kitaplarını MEGEP sitesinden ilgili alanlarınızı seçerek bilgisayarınıza indirip oradan çalışabilirsiniz.

5. ÖRGÜN EĞİTİMDE geçerli olan DİSİPLİN VE DERS GEÇME kuralları aynen MAOL' da da geçerlidir.

6. 11 ve 12. sınıf öğrencileri daha önceki sınıflardan geçtikleri ve alttan almaları gereken dersleri ( her bölümün dersleri ders programının altına yazılmıştır) MAOL sistemine öğrenci no ve şifre ile giriş yapıp ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLERİ başlığı altında bulunan DERS BİLGİLERİ ( Alınan) kısmından takip edip kendi durumlarını gözlemleyebilirler. Açık lise de ders geçme notu 45' tir. Her öğrenci kendi ders notunu takip etmekle yükümlüdür.

7. Haftasonu gelen her öğrenci ders yapılan sınıflarının haricinde okulun kapalı olan alanlarında bulunmaları ya da okula zarar vermeleri halinde haklarında disiplin işlemi yapılacaktır.

8. Mesleki Açık Lise öğrencileri hafta içi ÇARŞAMBA günü saat 15' ten açık lise iş ve işlemleri için okulumuza gelebilirler bunun haricinde kesinlikle hafta içi okula gelen açıklise öğrencileri okula alınmayacaklardır. Hafta sonu ise PAZAR günü açık lise iş ve işlemleri yapılacaktır.